Услуги

Това, което можем да ви предложим, е солидно портфолио от професионални услуги по  дизайн, архитектура, реализация, поддръжка и оптимизация на корпоративни, продуктови и лични сайтове, уеб портали, блогове и мобилни сайтове. Чрез разбиране на точните ви нужди, ние правим сайтове, които са уникални и така ви помагаме да увеличите разпознаваемостта на вашия бизнес, продукти и услуги.

Тъй като вярваме, че всеки бизнес е различен, всеки един сайт, направен от нас е различен, за да може нашите клиенти да имат уникално представяне в интернет.  Ние не използваме готови решения. Сайтовете, които създаваме са в зависимост от конкретните изисквания на всеки клиент.

При разработването на нашите услуги ние се ръководим от философията Дизайн за всички, което значи, че всички наши продукти и услуги се стремят да вземат предвид нуждите на възможно най-широк кръг от потребители, включително хора с увреждания, които могат да имат затруднения при достъпа до уебсайтове и тяхното съдържание, както и тези, които са по-малко запознати с използването на компютри и интернет.

Графичен и уеб дизайн

Дизайн на уеб сайтове и административни системи, банери, лого дизайн, дизайн и предпечат на печатни материали: флаери, брошури, плакати, билбордове, книги.

Уеб проектиране и разработка

Изграждане на цялостна концепция, проектиране, реализация, системи за управление на съдържанието на сайтове, портали, електронни магазини.

ИТ услуги и решения

Поддръжка на сайтове, създаване на съдържание, информационна архитектура.

И още много повече ...

Оптимизация и популяризация на сайтове, дигитален маркетинг.

Вашата следваща стъпка?

Изпратете ни съобщение или се обадете. Ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.